Qui soc

Jordi Lluis Pi. Barcelona 1950.

La muntanya i la natura han sigut per mi l'eix vertebrador de la meva existència. Des de jove, integrat en centres excursionistes i en el món de la muntanya, i posteriorment dedicat també a la mineralogía, la Natura m'ha ensenyat a escoltar-la,  observar-la, i al mateix temps, a estimar-la.
Dedicat al món de l'art dins la meva vida professional, i després de utilitzar la càmera fotogràfica per enregistrar molts moments de la meva vida, decideixo, gràcies a l'oportunitat que ens brinda l'evolució en el camp digital, de fer servir aquest suport per donar a coneixer l'ample ventall de manifestacions que la natura ens proporciona, i aportar el meu granet de sorra a la seva difussió i conservació. 

Desitjo que la vostre visita al blog us agradi i sigui del vostre interés.

 

2005. Primer premi Jurat Popular a la 8ª Mostra d'Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de Sant Martí.2009. Publicació del meu bloc de fotografia "Les Muntanyes i Paisatges de Catalunya" al Portal Informatiu de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio.2010. El meu bloc "El Romànic de Catalunya" recomanat per patrimoni.gencat Generalitat de Catalunya2011. Publicació de la millor fotografia del mes, a la revista "Geo"2011. Finalista al concurs de fotografia "Brangulí i Tú", organitzat pel Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona. 2011. Publicació del meu bloc de fotografia "Paisatge i Natura" a La Vanguardia.com 


2013. Exposició de fotografies i presentació del audiovisual "El Paisatge de Catalunya"
a la Llibreria Horitzons de Barcelona.2013. Presentació del audiovisual "El Paisatge de Catalunya, patrimoni natural" dins de les sesions de Fotografia de Natura a la seu de l'Institució Catalana d'Història Natural.2013 Exposició de fotografies al saló Expominer a Fira de Barcelona.2014. Exposició col-lectiva de la Societat Catalana de Fotografs de Natura "Formes i Textures de la Natura"2014. 2º Premi de fotografia en la categoria de les comarques gironines, en el concurs Wiki Loves Earth, de Wikimedia.cat amb aquesta fotografia de la Fageda d'en Jordà. 
 
2015. Presentació del Audiovisual "El Massís del Montseny, Reserva de la Biosfera" al Simposium 2015 EDC Natura- Fundación Omacha, Vila-Real, Castelló.

2015. Exposició de fotografies sobre Les Garrigues a l'Espai Antoni Ferrer de l'Espluga Calba, Lleida2015. Projecció de les meves fotografies sobre la tardor al Montseny, al programa "Divendres" de TV3

2015. Fotografies per els calendaris dels bibliobusus de la Diputació de Barcelona

Fotografies per diverses webs de Minerals

Disseny de les webs: www.mineralup.net, www.piritasdenavajun.com, www.joaquimcallen.cat


 Membre de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura